lørdag 14. januar 2012

Å tenke eller å tro ?


Tanker kan hindre troen, 
da tanker som bygger seg opp hindrer deg i å enkelt tro på Han som er høyere en alle dine tanker !

Våre våpen er ikke fra mennesker, men har sin kraft fra Gud og kan legge festninger i grus. Vi river ned tankebygninger og alt stort og stolt som reiser seg mot kunnskapen om Gud. (2.kor.10.4)

Tanker kan aldri utløse troens kraft ! Bare troen på Guds ord kan det ! Om en tanke sier at Guds ord er feil så er det en tanke til ødeleggelse og ikke oppbyggelse !!!

Alle tanker som går imot Guds eget ord er sanselig, demonsik og av denne verden !

Det kan foregå kamper i vårt sinn, tanker som er til ødeleggelse for oss kan sette seg fast. Men det som Jesus har gjort på Golgata, det Han gjorde på korset det står fast til EVIG tid. Han HAR tatt på seg våre synder, sykdommer og plager. Alle tanker som går imot dette er IKKE fra Gud !!

Når vi helt barnslig tør tro at Jesus har gjort det fullbrakt og at Guds ord er levende og selv om vi ikke forstår alt så er det likevel sant, ja da tror vi på det så får alt annet fare !!!

Jesus har gjort alt fullbrakt, ALL makt i himmel og på jord er HANS og alt som sier at det ikke er sant er bare å kaste fra seg, for det står fast uansett hva mennesker sier imot det. Det kan ikke rokkes det står fast til evig tid <3

Jesus elsker oss og Han har utvalgt oss til å være Hans disipler !
Den som tror og blir døpt skal bli frelst. Du må bli født på ny for å se Guds rike, født på ny av vann og Ånd !

Vandre i Ånden og du skal slett ikke fullføre kjødets lyster !

Vi er så avhengige av Ånden ! Fikk du Den Hellige Ånd da du kom til tro ?

ALT er her, ALT er ferdig. Omvend dere og dere SKAL FÅ Den Hellige Ånds gave ! <3

Jesus har gitt oss gode gaver fra oven fordi Han vil VI skal ha det godt !!!! <3

Gavene er for at vi skal tjene hverandre med dem i kjærlighet for å hjelpe, trøste og bygge hverandre opp :) <3

Tenk Jesus kom til jorda BARE for å hjelpe oss mennesker og gi oss alt det gode fra himmelen !

Gud er en god Gud som bare ønsker det beste for oss ! Gud er Hellig og Han er allmektig, tenk Gud skapte jorda for oss så vi skulle ha det godt og kose oss, elske hverandre og ha det fint sammen....så går menneskene selv bort å ødelegger jorda !!!!

Der sitter Gud å ser på mennesker som ødelegger det Han har skapt ! Mennesker dreper og kriger og gjør ondt mot hverandre, de deler ikke med de som sulter og menneskene ondskap er stor !

Gud har laget en fantastisk flott jord til oss, men vi selv ødelegger den....

Jesus lever idag og Gud skal gi oss en NY jord, der rettferdighet bor ! Der skal vi bo til evig tid sammen med Gud og Jesus og den Hellige Ånd. Der skal det ikke være noen mennesker som ,ider og vi får det godt til evig tid.

Vil du være med ? :)

Hilde Heimdal


6 kommentarer:

 1. Gode og sanne ord :-)
  Guds Ord er sannhet, Gud er God og JA vi vil være med.
  Bjørn Eriksen

  SvarSlett
 2. Ja,vi är med!!!...Jesus har berett en underbar framtid,ett hopp för evigheten,för alla de som tar emot Honom i sina hjärtan!!!...HALLELUJA!!!Tack för inlägget Hilde!!! Herren välsigne dig och de dina!!! Kram!!!

  SvarSlett
 3. Säger: JA och AMEN, till ditt välsignade inlägg Hilde. Det är så otroligt uppmuntrande, att få läsa din blogg, och alla olika vittnesbörd. Var välsignad du Herrens tjänarinna. Önskar dig allt gott ifrån himlen. Kram från Småland !

  SvarSlett
 4. Det känns lite sorgligt Hilde, att du inte möter upp tillbaka, när man skriver till dig. Men jag förstår, om du har fullt upp av annat. Kram !

  SvarSlett
 5. Nydelig blogg du har :) Gud velsigne deg og skrivingen din videre! klem fra en annen sørlending ;)

  SvarSlett
 6. :-) sier det igjen, du har MYE som skal ut :-)

  SvarSlett