onsdag 12. juni 2013

Gå to mil, ikke fem !

Tenker på det bibelen sier om at vi troende skal være der for andre, vi skal elske våre fiender og vi skal låne bort til de som spør, vi skal gi mat til de fattige og at om noen tvinger oss til å gå en mil med dem skal vi gå to ! 

Alt dette er rett, men noen ganger kan vi la samvittigheten ta overhånd og kanskje slite oss ut for mye, for det står ikke at vi skal gå FEM mil eller låne bort alt vi eier slik at vi sulter selv, eller elske våre fiender så mye at vi blir deres slaver !

Det er lov å sette grenser, kjenne etter selv om hvor mye vi kan gi til andre, for blir vi utbrente selv kan vi jo ikke hjelpe NOEN og da blir det jo motsatt av hva bibelen sier eller hva ?

Må vi være der for hverandre, men ikke utnytte, må vi hjelpe men ikke la oss bli syke av det, må vi støtte hverandre så ikke noen må ta alle byrder alene, men må vi elske sånn at kjærligheten styrker oss alle sammen 

Om alle har den innstillingen at vi skal elske vår neste blir kjærligheten mer fordelt, så la oss ELSKE og overvinne det onde med det GODE  !!!!

AMEN Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar