søndag 15. september 2013

Vitnesbyrd av Morten !

Nå nærmer det seg ett år siden jeg kom til Mjølløst Gård, etter lang tid i rus og kiminalitet!

Jeg husker jeg alltid tenkte at jeg! Og ved ett dårlig selvbilde av meg selv, fant jeg ut at ved rusens hjelp, følte jeg meg på topp, en liten periode. Da alt ble til slutt ett ork, og jeg ble bunden av rusen.

Og sinnet ble deretter også bundet, jeg ble mere og mere hissig, bitter, fylt med angst og depr
esjon, jeg ødela for mennesker rundt meg, sviktet venner og familie. Stjal/løy fra foreldre, besteforeldre, andre i familie og venner, alt for å dekke mitt behov.

Og tenkte inn i mellom på livet mitt, er dette alt? Skal jeg være narkoman resten av livet, og ved anledninger på å prøve å slutte, hadde jeg mest innsett at dette var livet mitt, og nesten gitt opp, 48kg igjen av meg.

Der var da livet mitt begynnte, jeg fikk komme inn på Mjølløst Gård, hvor jeg ble godt mottatt, kom meg på beina, og da jeg bestemte meg for å ta Jesus inn i livet mitt, ble alt forandret. Sinnet, tanker, følelser ja alt. Sakte men sikkert, begynnte temperamentet mitt å roe seg ned, jeg fikk medføleser for andre mennesker, t.o.m dem jeg ikke kjenner, tankene mine ble fornyet, hvor jeg ønsker å hjelpe andre, og det beste for andre mennesker! Jeg er så glad for at jeg har Jesus i livet mitt, og anbefaler på det aller sterkeste!

Selv om man ikke har vært narkoman, kriminell, eller hva det måtte være, så vil man få ett bedre liv med Jesus, det kan jeg garantere! Jeg er ett levende, vandrende bevis på det!

Halleluja !!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar