søndag 2. februar 2014

Budskap 20 Jan. 2014


Må bare si jeg sitter her undrende og egentlig litt satt ut...Jeg lå i senga å ba til Gud, så ba jeg om å få noen ord å skrive. Jeg fikk det jeg postet i statusen under her om morbærtreet. For å si det sånn, jeg hadde ikke PEILING på hva et morbærtre var engang. Så jeg googla og googla for å finne ut mer om dette.

Jeg visste ikke engang at det var FRUKT som vokste på det og om det var frukt ellerbær eller ikke noe i det hele tatt, og når man ser på navnet skulle man tro det var bær !! Men neida det er frukt !! Og i det jeg skrev så skrev jeg om FRUKT !!! Jeg hadde rett og slett NULL peiling, jeg skrev bare det jeg fikk.

Sååå googla jeg om disse bærene og fant ut at frukten av de hvite morbærene har en annen smak, noen ganger karakterisert som forfriskende og litt syrlig, et hint av vanilje. !!!!! (wikipedia ) Både søtt og surt !!!!

Og så skrev jeg at det er pga vannet og at frukten ikke kan deles, jeg hadde jo NULL peiling, men frukten kan ikke deles , den blir tørka og den er regna som noe av det mest næringsrike og selges som raw food ( supemat ) i helsekostene !! Hallooo.....Dette er over min forstand !!

Budskap :


Guds visdom, INGENTING av menneskelig visdom overgår den !!! ALL ære til Gud amen amen amen 

Et morbærtre er et tre som sår ut frukt etter sin høst. Men du vil ikke forstå det for det er Jeg Herren din Gud som har laget både morbærtreet og deg. 


Vil du forstå sammen hengen mellom morbærtreet og deg må du lytte til Min visdom. For du forstår det ikke med din egen visdom, men i din skrøpelighet skal du forstå når den blir forvandlet til kraft ifra min himmelske kraft.

Så til morbærtreet. Det setter frukt til sin tid og frukten er søt og bitter på samme tid. Det er fordi vannet er både søtt og bittert men frukten kan ikke deles og blir derfor både bitter og søt.

Derfor når det gjelder deg min venn så kan ikke frukten din deles ut om den er både bitter og salt for da vil den forderve de som spiser av den.

Du må holde din vannkilde ren og drikke av det rene klare vann som er Meg. Da vil frukten din bli god og de som eter av drn få kjenne det gode og de vil selv bære frukt på samme måte om de drikker av det gode vann.

1 kommentar:

  1. Ett godt tre gir gode frukter. Har vi noe ondt i hjertet, vil det komme tilsyne. Som en ballong når den sprekker, bare det som er inni, kommer ut. La oss derfor avlegge all ondskap og bli delaktig av gudommelig natur.

    SvarSlett