søndag 28. august 2011

Mitt vitnesbyrd !

Jeg er en gutt på 19 år , som begynte i 12 års alderen med kriminalitet og rus , ble tidlig registrert i poltiets papirer og brydd meg ikke om det, ettervært som år gikk begynte jeg på sterkere stoffer som kokain , piller , ghb osv , alt jeg tenkte på tilslutt var bare meg selv og ga opp familie og venner og jeg følte meg ikke bra nok vis jeg ikke ruset meg ! 

Så dagene ble bare værre og værre , men heldigvis så møtte jeg veggen og fikk nok, noen venner av meg nevnte evangelietsenteret og jeg ble med på å dra inn på intaket i Oslo , og det angrer jeg ikke på !! 2 dager etter jeg kom til østerbo så ble jeg frelst , halleluja ! 

Og døpt i ånden uka etterpå og døpt i vann noen dager etter ! Og ingenting i livet mitt har følt så rett som det gjorde ! Og Jesus har gjort så mye med meg !! Jeg har fått familien og samvittigheten tilbake og all den kjærligheten til mine brødre og søstre er så stor ! Ingen kraft er så stor som den hellige ånd ! Og jeg makter alt i han som gjør meg sterk ! 

Jesus har gitt meg en skoleplass her på østerbo og styrke til å klare meg gjennom dagene , Jeg priser og takker Herren Jesus vær dag som jeg får lov til å leve i hans ånd og hellighet ! 

Guds fred i Jesu navn ! Amen


5 kommentarer:

 1. Det er gutten sin det=)All ære til Jesus=)Stå på videre broder=) Skolen skal du gjennomføre med glans=)

  Hilsen Christian

  SvarSlett
 2. Takk Jesus :)

  Daniel :)

  SvarSlett
 3. Amen <3 Blir veldig lei meg for at man blir utsatt for sånne ting. Men jeg kan si at jeg ble stolt av deg. Godt å ha Jesus i sitt hjerte. Han har hjelpet meg også, gjennom vonde og gode tider. Å en ting jeg gjør før jeg legger meg hver kveld er å be. Å jeg ber for hele min familie, å alle rundt meg. Og dem som ikke har det bra.. For jeg vet at Gud hører bønner. Stå på Sebastian.. <3 Jeg syns du er en bra gutt :)

  SvarSlett
 4. Bra Flink Tøfft Stå på hver dag er et slag !
  Men blir bedre for hver dag !!
  LYKKE TIL !

  SvarSlett