torsdag 7. november 2013

Er du frafallen?

Er du frafallen ? Har du gått bort fra Jesus og surrer litt i verden igjen ? 

Da kan du komme til han NÅ og bare si du vil tilbake, ikke tenk på alle syndene som henger så fast, men gi bare HJERTET ditt til Jesus igjen.  

Se på HAN, se på korset og du vil igjen få kjenne frelses gleden, kjærligheten, lengselen etter det himmelske og freden som du en gang kjente 

 Den vonde klumpen om ikke går bort, den er der fordi du har forlatt din frelser, men han fordømmer deg ikke for han ønsker å gi deg alt tilbake som du en gang hadde og mer til . Stol på Han og overgi deg fullstendig til han og du vil aldri i evighet angre og han vil aldri forlate deg 
3 kommentarer:

 1. Mange fine artikler her, Hilde. Men endel bilder blir ikke vist riktig. Du får komme deg over til wordpress. heheh.

  http://wp.me/p3uvTQ-5f

  Tiden er kort, viktig å forkynne nå i disse dager.

  SvarSlett
 2. Hei Hilde ! Flott forkynning ! Men når kristne forkynner er d viktig å bruke ord slik at alle forstår . Hva mener du når du skriver frafallen ? Gått bort fra Jesus og surrer litt om i verden igjen ? Når vi tror er jo Jesus med oss hele tiden og hjelper oss opp igjen . Han forlater oss ikke .

  SvarSlett
 3. Ja, folk får tru hva de vil tenker jeg.
  Hvis man ser hvilke grusomheter kristne folk har stått bak (kristningen i norge f.eks) ja, da ligger kristendommen fremdeles lang bak andre trosamfunn.
  "Eg lev ikkje etter ein bok"

  SvarSlett