tirsdag 1. februar 2011

Mitt øye !!


Her får du høre om noe som overgår ALL tanke og fornuft... et rent fysisk mirakel. Om du tviler, kommer tvilen der ikke tilgode ! Men tror du, vil du ha nytte av vitnesbyrdet. For dette gjelder stadig kjensgjerninger ! Til undring og som bevis...Denne hendelsen bygger på personlig kontakt med Edvind Børresen i Kristiansans S. Kontakten med ham gjorde meg kjent med en hedersmann...et hjertegrepet og sant Guds barn. Fra sin tid i tysk konsentrasjonsleir og inntil sine eldre dager, hadde han tatt vare på den enkle og rene troskapen mot Herren. ( 2.kor 11:3)Enkelte av alle jeg har fått samtale med , har uttrykt seg på denne måten: " Åh, jeg har så mange opplevelser ! Hvor mange vil du høre om ?! " Av slike typer vil jeg helst ikke høre om noe. Når Gud i himmelen bøyer seg ned til et menneskekryp og griper inn med sin herlighet, da dreier det seg om noe unikt ! Noe man taler lavmælt og ydmykt om - i ærbødighet og respekt; noe ingen vil kunne glemme !Det er nettopp en slik uforglemmelig begivenhet Edvind Børresen her betror oss. Og han begynner slik :" Jeg er ikke en kristen p.g.a mange spesielle opplevelser. Å nei, jeg er bare ved Guds nåde blitt bevart gjennom livet...på troens vei, helt fra jeg som en ungdom på 17 fikk gi Jesus mitt hjerte.

Men én gang grep Gud inn....på et aldeles konkret og underfullt vis ! Og når jeg her vil berette dette for deg, så husk : Det er bare av én grunn : For å ære min Herre og Frelser og for å stadfeste at han LEVER og virkelig er LEGENES LEGE ! Om du velger å ikke tro mitt vitnesbyrd, blir det din sak.El-verket hadde nylig hugget ut en gate i skogen like i nærheten av der jeg bodde. Trær og en stor mengde greiner lå henslengt over alt, og jeg tenkte at noe av dette måtte kunne nyttes til brensel. En dag dro jeg så bort til skogen og begynte å sanke. Virkelig fin-fin brensel...Men i det jeg holder på med dette arbeidet, er det at uhellet skjer. En kraftig gren som jeg bøyer meg framover, brekker med et smell, og i det samme sekund farer en kvistbit mot ansiktet mitt som et prosjektil. I neste nu kjenner jeg en sviende smerte i mitt ene øye, armen min fyker opp som av et elektrisk støt...og et øyeblikk blir jeg stående slik-fortumlet, med hånden over øyet.Da jeg igjen sakte senker hånden, oppdager jeg noe aldeles forferdelig, noe rent uhyggelig: I hånden ligger øyet mitt....som et egg, fullstendig løsrevet - med en kort krøllet trådstump hengende fra siden.....Der stod jeg, helt alene i skogen, i sjokk og forvirring. Tusen tanker fór gjennom hodet: - Kunne jeg komme meg hjem til bilen og dra til sykehuset ? Men ville øyet overleve en slik ferd ? Og ville jeg være i stand til å holde det i hånden under turen ?Vet ikke hvor lenge jeg stod på den måten, fylt av smerte og et forskrekkelig vemod. Tanken på min bror fór gjennom mitt hode. Han hadde i mange år vært blind på sitt ene øye...og nå skulle altså også jeg miste et øye !Mens jeg fremdeles står slik....i denne ubeskrivelige situasjonen, grepet av redsel og gru, da hører jeg en røst fra mitt indre som sier formanende : - Prøv Gud !Jeg undret meg veldig. For hvem var jeg - at Gud skulle bry seg om lille meg... så skrøpelig og uverdig som jeg følte meg. Men da umiddelbart, hører jeg igjen denne formanende røsten si : - Prøv meg likevel !Min leser og venn, kan du tenke deg hva jeg gjorde ? Jeg bøyde meg ned på kne...der blant trær og greiner. Og idet jeg bøyer meg, fører jeg hånden med øyet opp mot den tomme øyehulen - liksom helt automatisk. Og slik blir jeg liggende der på kne....med hånden over øyet - lenge, fullstendig sønderknust, idet jeg i min nød roper til den allmektige Gud.Jeg våget nesten ikke å ta hånden ned igjen. Men da jeg tilsist måtte gjøre det - da jeg altså fjernet hånden, ja da... Da var det skjedd... mitt livs under !_ Jeg ser ! Jeg ser ! ropte jeg ute av meg selv...!Takknemmelig og overveldet av glede, begynte jeg der og da å prise Jesus, min Frelser. Det han gjorde for meg den gang, fyller meg ennu med glede og stor undring._ tenk at noe slikt skulle vederfares nettopp meg ! Fatter det ikke selv...TF-ref.: Edvind Børresen - 04,94

Tro og fakta, Egil J. Eberson.


13 kommentarer:

 1. Jeg tror! Gud er god.

  SvarSlett
 2. Tro, bare tro...jeg har selv opplevet helbredelse og vet at slikt skjer. Kjære Far, din nåde er meg nok, i Jesu navn amen.

  SvarSlett
 3. VÆldi bra....for Gud er ALT muligt....han kan alt for den som søker han....Gud er mektig til å gjøre det umulige.....

  SvarSlett
 4. Skulle noe være for vanskelig for Gud, Han som har skapt alle ting....Nyydelig historie..!

  SvarSlett
 5. Uten tro er det umulig å behage Gud, du må tro at Han finnes og tro at Han lønner dem som søker Ham av et helt hjerte. Gud elsker det når vi tror Ham!

  SvarSlett
 6. Ja, det var et flott vitnesbyrd!

  SvarSlett
 7. Amen.Takk og lov at ingenting er umulig for Gud.Vår Frelser og venn.Min Jesus :-))
  Jorunn

  SvarSlett
 8. Tusen takk for et fantastisk innlegg!!!!
  INGENTING ER UMULIG FOR GUD.
  2 Mosebok 33 vers 17 til deg Hilde.
  Hilsen med Guds rike velsignelse fra
  Jan S.

  SvarSlett
 9. Hvem faen tror du at du er? Hva er det med deg som gjør at sadistguden deres lissom helbreder deg, når han gir blaffen i de millioner av barn som sultedør, utmattet, etter ÅR med nød? Noen ropte ord til deg fra ditt indre?? Vet du hva som skjer med andre som hører stemmer? Jo, de får en diagnose, og blir nøye fulgt opp av medisinsk personell! Hele denne historien er fullstendig absurd og direkte usann, og OM noen skal bevise overfor meg at noe slikt noensinne har skjedd, så vis meg EN person som er blitt helbredet etter å ha mistet en fot!

  Iver Solhaug!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei ! jeg mistet en fot ,i en trafikkulykke , jeg ropte til Gud la meg beholde livet , og jeg fikk beholde livet og foten min . Jeg satt i rullestol lenge , men er nå på bena og går ! vi mennesker har fått fri vilje til å velge å tro på Jesus Kristus som vår Frelser , og følge han , eller gå våre egne veier . Du kan lese Johannes 3.16-17. så får du innblikk i hva Jesus har gjort for oss. Gud er god .Den som tror, går i tro, ikke idet synlige .

   Slett
 10. Sier meg helt enig med Iver her! Dette er sykt, sykt, sykt!

  Mirjam

  SvarSlett
 11. SÅ bra , jeg ærer Gud og vår Herre Jesus Kristus , det er godt å vite at Jesus er hos oss alltid ! Det er så viktig å få frem at Jesus lever og er nær oss . Gud velsigne deg og takk for at du deler.

  SvarSlett