mandag 21. mars 2011

Hjelp under prøvelser

Skriften forteller oss at ventetiden på løftets oppfyllelse og Abrahams prøvelse var såkornet til framtidige generasjoner av troende: " Og han var helt overbevist om at det Han hadde lovt, det var Han også i stand til å gjøre " ( Rom 4.21)

Derfor ble det tilregnet ham som rettferdighet, og ikke bare til ham, men også til deg og alle andre som tror.
Har du noen gang gått igjennom prøvelser ? Det er det beste som kan skje deg, å bli prøvet. Du vet aldri hva som bor i deg før du er blitt prøvet. Noen mennesker sier : " Å, jeg skjønner ikke hvorfor mitt lodd skal være så tungt å bære, " og dermed lar Gud dem gå gjennom ilden igjen. Han vet hvordan Han skal gjøre det, vær trygg - Han er en fantastisk Gud. Det lyder ingen stønn når Gud tar tak i deg. 

Når du virkelig kommer inn i Guds vilje, kan Han gjøre det slik at til og med dine fiender holder fred med deg. Det er vidunderlig.

Lytt til disse ordene og bevar dem i ditt hjerte, for de vil bevare deg gjennom tider av prøvelse: " Det er ikke kommet over dere noen fristelse som ikke er menneskelig. Gud er trofast; Han skal ikek la dere bli fristet over evne, men Han skal sammen med fristelsen også sørge for en vei ut, slik at dere kan være istand til å bære det " ( 1.kor.10.13)

*
Smith Wigglesworth 


1 kommentar:

  1. AMEN,HALLELUJA!!! För den som älskar Gud,samverkar allt till det bästa!!! Det är när prövningarna kommer,som vi ser vad vi har byggt med.Har vi byggt på den rätta grunden,så kommer tron att bära oss igenom!!! Tack för ett välsignat inlägg!!! Kram från Sverige!!!

    SvarSlett