torsdag 3. mars 2011

Nei, jeg hatet Gud tilslutt jeg...


Min mor og far ble kristne (pinsevenner) når jeg gikk på barneskolen en gang.
Å hjemmet ble heller til ett mareritt. Fattet bare ikke at folket orket å ha noe med Gud gjøre, for det måtte da være umulig å ikke komme til helvete uansett hva dem gjorde.
Tv ble kasta, alt var synd og vi ble stadig tuktet i Jesus navn. Hva vi hadde på oss var synd, hva vi gjorde var synd, dans var synd, glede var synd.
Nei, jeg hatet Gud tilslutt jeg...

Vi alle barna begynte å ruse oss etter vært, men mine 3 søsken sluttet i tide, jeg gikk videre den veien, men har alltid vært søkene etter meningen med livet, fant en mening med livet og trodde på reinkarnasjon. Men følte att livet mitt hadde en fryktelig tomhet like vell. Tilslutt ble jeg så deprimert att eneste tanken jeg hade var å dø ! Men da jeg hadde 2 barn, var det viktig at det ble en "ulykke" prøvde flere overdoser, flere bil vrak, men det endte aldri med døden.
Jeg ble lagt inn i psykehuset, ble der 6 mnd. Det ble bedre, hadde ikke den intense tanken med å dø lenger. Forsatte å ruse meg, var stadig til pumping og fikk akutt magesår, men så lett på det, uansett hva legen sa..

Men så ville ønsket jeg å bli fri fra rusen og hjelpe andre med dette problemet. Min fetter som hadde tatt i mot Jesus drev en cafe i Oslo, ble der 1 uke sammen med han og hans virksomhet.
Kom hjem og tankene begynte å ta en annen form.
Vi satt en gjeng i min hage rusa alle sammen. Inni meg sa jeg Ja til Jesus. Det kom en sånn herlig kraft inni meg og helt ut. Mine venner så spørrende på meg og lurte på hva som skjer...Jeg ville ikke ha mer rus...dyttet alt vi hadde over til ei de andre. Reiste meg opp og danset rund i hagen. Viste ikke helt hva som skjedde. Men ble der og da frelst rett og slett. Løst fra narkotika i samme øyeblikk og tomheten jeg hadde følt hele livet ble fylt med en uendelig glede !!
Så når jeg kan bli frelst kan alle det...jeg som hatet Gud !

Mange kristne glemmer Jesus, nåden, frelseren, kjærligheten !!!!

Jeg bor fortsatt på samme plass, narko gård. Gud har en plan her. Har ofte veldig lyst til å flytte. Men den døra er fortsatt steng en stund til. Det er en kamp mellom kjød og ånd..
Stadig noen som lengter etter Jesus som kommer dettende inn i gården...

Lillian Evensen


2 kommentarer:

  1. Gud er ubegrenset!

    SvarSlett
  2. Jesus rike velsignelse til deg og familien :-) Kristina, Rena og Kjell

    SvarSlett