søndag 15. april 2012

Forvirring om det enkle !

Jeg tenker på det....det er så sinnsykt mye forvirring ute å går om det enkle grunnleggende når det gjelder det å bli frelst ...

Noen sier at bare si ja til Jesus så er du frelst.....andre sier at når du sier ja til Jesus så er du født på ny.....

Men hvor har det blitt av omvendelsen ? Peter sa : OMVEND dere og dere skal få den Hellige Ånds gave !!

Jesus sa : Uten at dere blir født på ny av VANN og ÅND kan dere aldri se Guds rike !

Det står også skrevet at de som ikke har Kristi Ånd hører ham ikke til.

Det står INGEN plass i bibelen at du blir født på ny kun ved å si ja til Jesus. Du må omvende deg og du må la deg døpe. Noen har gjort dette så vanskelig.....akkkurat som det er en tvang av det onde å la seg døpe ????

Jeg kan ikke i min villeste fantasi forstå hvorfor det er så vanskelig, fordi når jeg ble frelst så lot jeg meg døpe av ren GLEDE og jeg fikk den Hellige Ånd med tunger som tegn og det var også en ren GLEDE :) !!!!

 Derfor kan jeg ikke forstå hvorfor noen lager det så vanskelig, for jeg mener at de som blir frelst de vil også gjøre det samme av ren GLEDE :)

Istedet for å diskutere dette oss kristne imellom så mange ganger, er det ikke bare å få mennesker frelst fortelle dem om dåpen og be om at de skal få Ånden ! ??? Sååååå enkelt :))))

Det er så enkelt, for hver den som påkaller Herrens navn skal bli frelst, og hver den som påkaller Herrens navn vil også ønske og døpe seg og omvende seg !!! :)

Røveren på korset var sammen med Jesus derfor kunne han bli med direkte til paradis, når Jesus reiste opp til Gud så fikk vi oppskriften, omvendelse, dåp i vann og dåp i Ånd :)

Evangeliet er enkelt, til og med JEG kunne oppleve det og det var både gøy og enkelt :)

AMEN ♥


2 kommentarer:

  1. AMEN till detta ditt inlägg,,,det är så enkelt,varför ska människor krångla till allt och hindra både sig själva och andra att komma till Jesus???...Vi får ösa med fröjd och glädje ur frälsningen källa!!!Genom blodet,vattnet och Anden,blir man en ny skapelse,det gamla är förgånget och vi får vandra i ett nytt väsende,i liv!!!...KRAM!!!

    SvarSlett
  2. Hei Hilde. Tror du vil like en bok som jeg akkurat nå holder på å oversette. Det er en sammenligning mellom dagens menighet og de tidlige kristne. Si ifra hvis du er interessert når den er klar. :-)

    SvarSlett