fredag 20. april 2012

Tåpelige diskusjoner !! Det er mange som begynner å klage med en gang evangeliet blir forkynt
og folk begynner å diskutere og motsi oss.

Skal vi kristne bare tie og løpe og gjemme oss, er det egentlig meningen ?

 NEI, vi skal ikke tie og ja det er feil å diskutere, men hva sier SKRIFTEN om dette ?

 La oss se i 2 Timoteus, kap. 2 vers 23-26 :

 Her står det at vi skal unngå tåpelige og barnslige diskusjoner, og JA det er greit. MEN, det står også skrevet at vi skal være istand til å undervise , TÅLMODIG, og i YDMYKHET irettesette dem som står imot OM Gud likevel vil gi dem omvendelse til sannhets erkjennelse !!

 Ja for det står videre, slik at de kan våkne opp fra djevelens snare, for de ble jo fanget av han og måtte gjøre hans vilje !!!

 Så hva er en tåpelig diskusjon ? Jo det er å krangle om egne meninger, unødvendige ting, kalle hverandre stygge ting osv osv.

 Derfor skal vi troende tålmodig forsvare skriften og stå fast i Ordet og svare med : Det står skrevet og det står atter skrevet ! ♥

 La oss mer enn noen gang forkynne det glade budskap, for vi er ALLE Hans vitner, vi har alle noe å dele eller en oppgave å gjøre.

 Og vi skal ikke klage på hverandre men bygge hverandre opp og heie hverandre framover !!!

 Gud er Hellig og Han sitter på troenen og våker over hvert ord som blir talt ♥

 Amen ♥

Hilde Heimdal 20 April 2012


3 kommentarer:

 1. Tack för de ord som du delgiver ovan Hilde. Det är viktigt vad för ord vi uttalar, för Herrens ord säger också: Men jag säger er, att för vart fåfängligt ord som människorna talar skola de göra räkenskap på domens dag. Ty efter dina ord skall du dömas rättfärdig, och efter dina ord skall du dömas skyldig. Matt 12:36-37.

  Herren välsigne dig.Jesu frid / Uffe

  SvarSlett
 2. Amen!! :) Så fint det du deler. Jeg skulle ønske vi kristne sto sterkere sammen - og at vi var litt bedre på å backe hverandre opp, som du skriver - heie hverandre fremover....det tror jeg Jesus ville ha likt.
  Fin blogg du har, kommer definitivt tilbake på besøk her hos deg :) Ønsker deg en fin uke. Gud velsigne deg! klem

  SvarSlett
 3. Hei hei :)

  Kom "tilfeldigvis" innom bloggen her. Og jeg ble så velsignet! :) Tusen takk for en fantastisk blogg :) Stå på videre, gud velsigne deg rikelig tilbake :)

  SvarSlett