mandag 3. oktober 2011

Frisk uten å ha brukt troen?

I Tyler var der en kvinne fra baptistmenigheten som var en krøpling. Hun hadde leddgikt og satt i rullestolen og lyttet til budskapet over radioen hjemme.To uker forut hadde hun blitt kjørt til et av mine møter og blitt bedt for. Som hun lyttet til radioprogrammet talte Gud til henne og sa :- Broder Coe ba for deg for to uker siden. Jeg helbredet deg da. Alt du trenger å gjøre er å gå ut av rullestolen i tro.

- Hun svarte : - Gud, er det mulig at jeg har vært helbredet hele denne tiden uten å ha brukt den troen du har gitt meg ?Jeg vil gå ut av denne rullestolen på ditt ords autoritet. - Hun akte seg frem til kanten på stolen da djevelen sa:

- Du vil falle rett ned på gulvet og slå deg. - Hun svarte : - Det bryr jeg meg ikke om, - og skubbet seg selv ut av stolen. Da hennes føtter berørte gulvet, kom Guds kraft over henne og hun ble helt rettet ut.Nå går hun på møter i Tyler og er en sunn. frisk kvinne. All leddgikten er forsvunnet, hennes ben er rette og hun priser og opphøyer Gud.


1 kommentar:

 1. Veldig bra historie Hilde. Slik er mange kristne. jager stadig etter noe de har fått.
  Mange ikke troende tar ofte lettere imot når jeg ber for de.
  De ikke troende trenger at vi troende er frimodige. Vi er jo Jesus for de.

  De troende har jo Jesus helbrederen på innsiden selv. De vet bare ikke hvordan de skal ta imot, eller aktivisere det de allerede ha fått.

  Lars

  SvarSlett