mandag 27. august 2012

Rett fokus ♥Tenker på det at når man er frelst så kan det være så mange forstyrrende ting som vil ha oppmerksomheten våres bort fra Jesus og bort fra det himmelske.

Gud ønsker at vi skal ha fokus på det som er der oppe og ikke det jordiske, for når vi retter blikket oppover så får vi ny kraft og styrke til å vandre i det livet Han har tenkt for oss ♥

Gud ønsker oss det aller aller beste, derfo
r har han gitt oss alt det gode vi kan ønske oss, nemlig glede, fred og evig kjærlighet. I Jesus, det Jesus gjorde på korset på Golgata, i det ligger alt vi trenger : Legedom til Ånd , sjel og kropp, glede, fred, kjærlighet, trygghet, styrke og omsorg ♥

Grunnen til at vi for vår egen del bør ha fokuset rettet oppover er for at det er en motstander, en som er kommet for å drepe, stjele og ødelegge for oss mennesker. Mange gir Gud skylda for all onskapen men djevelen vil de ikke høre om.

Alle vet at det finnes både godt og ondt i denne verden og mange tror at det er noe som ligger i mennesket. Men det må være en kilde til alt, og hva er denne kilden om den ligger i oss ? Jo kilden er er fra han som er opphavet til all ondskap, djevelen...den gamle slange. Han oppgave er først og fremst å lure menneskene så de ikke skal finne Gud og Jesus og få oppleve alle de velsignelsene som er å få ovenfra.

Hva er ditt fokus ? Hva begjærer ditt hjerte ? Denne verden og de ting som er her nede , eller søker du det der oppe ? Hvordan kan du forvente å få velsignelser fra himmelen om du kun søker det jordiske ?

Jesus har gitt oss ALT med Han, Han vil oss bare godt og det til evig tid, det finnes ikke ondskap i Jesus, der er alt hellig og rent og vi kan få lov å kjenne denne himmelske herligheten og gleden midt i en ondskapsfull verden ♥

Han er vår tilflukt i trengsler, Han er vår trøster og vår lege, Han er vårt ALT ♥

1 kommentar:

 1. Ja,,,Tack och Lov,vi har ALLT i Jesus!!!
  När Han får lov att vara vår Herde,så skall inget fattas oss!!!
  Vi får fästa vår blick på Honom,Trons Hövding och Fullkommnare,,,mitt i en fallen,mörk värld,så att vi inte "drunknar" i denna tidens omsorger.Då får vi lysa och peka på Jesus,vara Kristusbrev,så världen får "läsa"att det finns ett hopp och en framtid,för alla,som tager emot Jesus i sina hjärtan!!!
  Herren välsigne dig och de dina!!!
  Kram!!!

  SvarSlett