torsdag 30. august 2012

Hvorfor taler vi troende i tunger ?Jeg vet det høres rart ut for mange og noen har blitt redde av å høre tungetale, noen syns sikkert det er rart og kanskje noen ler av det ? Tror faktisk aldri jeg har hørt noen le av det.....Fordi det er noe hellig over det og de fleste egentlig har respekt for det hellige sånn innerst inne ? :)

For det første så er tungetalen ikke for at vi skal stå foran and
re mennesker å tale ut i tunger liksom, ingen MÅ tale i tunger foran andre. 

Tungetalen kom på pinsedagen, det er den Hellige Ånd, sannhetens Ånd som Jesus gav til alle de som tror fordi Han reiste opp til Gud. Og da gav han oss Ånden så vi ikke skulle bli igjen her alene når han dro :) !!

Tungetalen er til for VÅR skyld, den er for at vi skal samtale med Gud, altså vi snakker i tunger og da snakker vi med Gud direkte linje og vi taler hemmeligheter med Han. Jeg vet det høres fremmed og rart ut for mange, men egentlig er det ikke så rart når en førstenes har opplevd det :) Og ALLE kan oppleve det !

Når vi troende taler i tunger sånn for oss selv, så bygger vi oss selv opp innenfra !! Det er KUN av det gode, det finnes ikke ondt i tungetalen. Når vi taler mye i tunger for oss selv så gjør det noe med oss som mennesker, vi fyller oss med Ånden og det får frukter i det synlige ! 

Vi får mer tålmodighet for eks, vi klarer å holde oss borte fra synd som vi kanskje har problemer med å slutte med, vi får mer kjærlighet til å elske til og med våre fiender osv. Altså det får gode frukter å vandre i Ånden og fylle oss med den :)

Når vi gjør dette og søker det der oppe av hele vårt hjerte, at vi lever i det med oppriktighet så blir vårt liv forvandlet :) Vi ønsker ikke lenger leve i de samme lystene som vi gjorde før, vi ønsker å leve rent og hellig for Jesus . 

Selv om vi troende feiler og kan falle noen ganger så er det viktigste at vi vender om og er ydmyke for Jesus så tilgir Han oss og vi kan begynne på nytt igjen med blanke ark, og ingenting er mer deilig enn det :) !!

Tungetalen er et bevis på at vi har fått Ånden som pant, når du har fått tungetalen så kan ikke ett menneske på hele jorda si at du ikke har Ånden, da har du ditt eget bevis :) !!

Og bibelen sier at vi skal omvende oss så skal vi få den Hellige Ånds gave som er tungetalen, det er en gave og den er kun til nytte for oss og er bare av det gode ♥

Så er du ikke frelst så bli det idag, omvend deg og du får tilgivelse for alt galt du har gjort og la deg døpe og så skal du få den Hellige Ånds gave ♥

Og det er ikke vanskelig eller skummelt i det hele tatt, det er bare gøy og en glede å gjøre dette og oppleve det, og når jeg kunne oppleve det kan ALLE :) ♥

AMEN ♥


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar