onsdag 1. juni 2011

Jesus har satt meg fri !

Magne Jørgensen, Sandefjord

Hele mitt liv har jeg vandret i synd. Livet hadde ingen mening for jeg var både alkoholiker og homofil. Jeg drev også en periode med narkotika og har hatt utallige opphold på alkoholklinikkens 6.avd., og på Hov i land, men ingenting hjalp . Jeg var ikke ute av den såkalte behandlingen før det var fullt kjør igjen. Jeg har vært uteligger i mange år, og fikk til slutt tak i en leilighet, men alt var så tomt. Etter ni år solgte jeg leiligheten for å få penger til fyll. I den tiden fikk jeg, så lenge pengene varte, mange kamerater.

Om natten lå jeg i en sovepose i frognerparken i Oslo, og garderte meg hver kveld med en øl for natten, for jeg var redd for å bli edru. Så en søndag dro jeg og en kamerat til turnhallen på møtet, men jeg kom til meg selv i Larvik. Da hadde jeg fått bli med broder Ottar Røyrbotten hjem og var glad for det, men det var fælt å våkne fyllesyk.

Jeg fikk en forferdelig angst som jeg var plaget med i mange år, og lå rett ut et par dager. Fremdeles var jeg så dårlig at jeg nesten ikke fikk i meg mat, og bena ville nesten ikke holde meg. Men så dro vi en tur til Sandefjord, og der fikk jeg en stor opplevelse. Jeg tok mot til meg og ba til Jesus at han måtte fri meg fra alkoholen, og idet jeg satt i bønn kjente jeg Herren var tilstede. Fyllesyken og angsten forsvant fra meg. Hallelluja, AMEN.

Et par dager etterpå var jeg på et møte på Herre ved Porsgrunn. der fikk jeg oppleve store ting, broder Aage ba for meg, og den homofile demonen som hadde herjet med meg forsvant sammen med alkoholdjevelen. Ja, jeg ble herlig løst fra satans lenker, og fikk oppleve en herlig frelse. Noen dager senere ble jeg både døpt og Åndsdøpt.

Ja, det har skjedd store ting på denne tiden jeg har fått leve med Jesus. det skjer under hver dag, og hver dag har fått mening. Det er godt å stå frem og vitne om hva frelseren har klart fri meg ifra, han klarer alt.

Det er bare å be, og underet skjer ! Jeg takker Jesus for alt han har løst meg fra. AMEN.

Broderhilsen fra Magne Jørgensen
Aage Samulesen, Levende kristendom - død religion4 kommentarer:

 1. Det finnes vel ingen større årsak til lidelse i verden, enn relgion. Burde egentlig vært forbudt, men jeg liker ikke forbud, så det må vi la være.
  At folk i 2011 fortsatt tror på slike eventyr, er for meg en gåte.

  Foreslår at dere som kikker på denne siden, søker på Richard Dawkins på youtube, og faktisk ser en del av videoene der.

  Relgiøsitet er en form for sinnsykdom.

  SvarSlett
 2. Hvorfor tørr du ikke gå ut med fult navn ? Du er en feig og veik person som sliter med ditt eget indre....

  SvarSlett
 3. Jeg tror ikke på gud, men kan se att det er bedre å være kristen enn alkoholiker.
  Homofili er vel ingen demon da....

  SvarSlett
 4. Fantastisk vitnesbyrd du har delt her :) ️Så stolt av deg ! Gud elsker oss virkelig og vil at alle skal komme til han ️<3
  Jesus sier: «Se jeg står for døren og banker. Om noen åpner døren, da vil jeg gå inn til ham og holde nattverd med ham, og han med meg.» Åp. 3, 20! ️ Til dere som leser og kommenterer og ikke enda har opplevd Jesus: det er trist at dere ikke har fått oppleve jesus eller ikke tror, men det er aldri forsent .. Kristendom er mye mer enn en religion<3 Kristendom er mennesker som går sammen og er elsket av Gud akkurat som dere også er! gud elsker oss alle sammen ! Han ser deg og venter på at du skal komme hjem til han<3 ️ Han står med åpen dør! Jeg har opplevd Gud.. Jeg gjør det faktisk hver dag og det er ingen fantasi! :) <3 ️Gud er ekte, Gud er far! Hvilken fantasiverden kunne gjort det som har blitt gjort med denne mannen her! <3 ️ Det er helt utrolig ️! Jeg ønsker så sterkt at dere som leser og dere som kommenterer skal få gud inn i livet deres. For det livet er så mye bedre <3 ️Man trenger ikke gjøre eller være noe som helst for å komme til Gud ! For han elsker deg akkurat som du er <3 ️ Han er hos oss alltid!
  "Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile.
  -Matt 11,28
  "Jeg har jo sagt deg: Vær modig og sterk! La deg ikke skremme, og mist ikke motet! For Herren din Gud er med deg overalt hvor du går.»
  -Josva 1:9
  Jeg ber for dere<3 gud velsigne dere<3 Deres far venter på dere og han elsker dere og har den beste planen for livene deres hvis dere bare vil gi han en sjangse ! <3 ️

  SvarSlett