torsdag 26. mai 2011

Fiender av Guds tjenere


Ettersom du vandrer i dette Åndsfylte livet, vil du oppdage at djevelen blir rastløs, og det vil bli oppstand i synagogen.

Slik var det med Stefanus. Du kan finne mange mennesker i "synagogen", som er svært anstendige i en verdslig betydning - alltid veldig korrekt antrukket og høyt respekterte, men som ønsker alt annet enn Guds kraft velkommen inn i menigheten.

Dette sier Gud om dem:

"Da stod det fram noen fra den synagogen som blir kalt De frigittes synagoge - noen kyreneere, alexandrinere....og de diskuterte med Stefanus. Og de var ikke istand til å stå imot den visdom og den Ånd som han talte ved ( apg.6:9,10)

De frigitte tålte ikke å høre sannheten fra Gud. De ble fulle av vrede der hvor de skulle ha blitt fulle av Guds kraft, fulle av guddommelig kjærlighet og ærefrykt for Den Hellige Ånd. De reiste seg opp mot Stefanus, mannen som var "full av Den Hellige Ånd".

Mine kjære, dersom det finnes noe i deres liv som på noen som helst måte, står imot Den Hellige Ånds kraft, og som forhindrer Hans Ord fra å trenge inn i deres hjerte og inn i deres liv; synk ned på kne og rop høyt om nåde !

Når Den Hellige Ånd banker på ditt hjertes dør, stå Ham ikke imot, men åpne ditt hjerte slik at Han kan røre ved deg.

Han vil svare og fylle ditt hjerte .

Smith Wigglesworth ( bare tro)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar