søndag 4. desember 2011

Det kommer en ny tid !

Det kommer en ny tid ! Vi kommer å se at lamme går , blinde ser, døve hører, døde står opp. Hvorfor kommer det en ny tid det er på grunn av at Guds folk kommer til å stå sammen som EN! Å gå fram fryktløs for Guds rike! Halleluja så godt det er å være frelst !

Jeg gleder meg hver eneste dag at jeg får lov til å tilhøre Jesus Kristus å er på vei til himmelen! Vi trenger å reise oss som EN å innta det som er rettmessig vårt! Hallleluja! Jesus er kongenes konge, å det er på tide at kristne i dag viser hvem som er kongen i deres by ! Halleluja! La Guds ånd kommer over norge å vaske bort all urenhet, å kalle syndere til omvendelse! Står : I de siste tider vil jeg utøse min Ånd over alt kjød! 

Å jeg tror at det er dette vi er i ferd med å se at mennesker kommer fra død til liv! Den Hellige ånd er det som overbeviser om rettferdighet,synd,dom! Å det er først når vi slipper Den Hellige ånd fullstendig til i våre liv at vi kan se utrolige ting. Du som sitter der hjemme å ber dag å natt , lytt til hva Den Hellige ånd sier , slik at du kan faktisk være lydig i hva han sier .Står : gjør ikke den Hellige ånd sorg!

Å jeg tror det er utrolig vikti å bli leda av Den Hellige ånd hver eneste dag , hvis ikke så er det lett for deg å ramle ut på villspor , for det er mange falske profeter som lurer å sniker for å lure Guds folk! Så i dag min venn , lær å bli leda av Den Hellige ånd , stol ikke på dine tanker men følg Guds ord! Å du vil bli rikeli belønnet! 

ALT ble gjort for oss på Golgata kors! Da Jesus vaska oss ren fra all synd . Du som ikke har Jesus i hjertet , du som er syk , kom til Jesus i dag å han vil gi deg liv i overflod! Gud velsigner deg , ta kontakt om du ønsker at jeg skal be for deg!

Samuel Uhrnell


1 kommentar:

  1. Ja, HALLELUJA !!! Det är så gott. att få vara frälst. Och Andens kraft, den bär oss ända hem. Vi få be att Guds Helige Ande, få sänka sig ned över Nordens länder, att människor blir frälsta, innan Jesus kommer tillbaka på skyn. Tack för ditt härliga vittnesbörd. Det är nåd, utöver nåd.../ Herrens rika välsignelser önskar jag dig, och Norge. Goe klem fra Småland !

    SvarSlett