lørdag 17. desember 2011

Falsk kjærlighet !

Ja det har vi vel alle erfart en eller fler ganger i livet !Å møte falsk kjærlighet er verre enn å møte hat og forakt. For man lar seg så fort lure av smigrende ord, og en flott

tale. Alt kan høres så flott og fint ut, de vakreste ord så man nesten kan lure, er det virkelig for godt til å være sant ?Ja som oftest er det for godt til å være sant. Vi er mennesker med feil og mangler og vi gjør våre tabber om og om igjen.

Men vi vil likevel se hva som er ekte kjærlighet, for den avslører seg selv over tid.Den beste måten å teste om kjærlighet er ekte er å gjøre en tabbe og gjøre noe som gjør en person sint eller såret. Man behøver ikke gjøre det med vilje, men man kan si noe feil, gjøre noe feil så den andre personen får en reaksjon. Det er ikke selve reeaksjonen som avgjør om det er ekte kjærlighet eller ikke, men det er TILGIVELSEN som kommer etterpå som viser om det er ekte eller ikke !!!!For Jesus sa at vi skal tilgi hverandre, ellers vil Han faktisk ikke tilgi oss !!Derfor sier jeg dere: Alt det dere ber om i bønnene deres – tro at dere har fått det, og dere skal få det. Men når dere står og ber og har noe å anklage en annen for, så tilgi ham, for at deres Far i himmelen kan tilgi dere misgjerningene deres. Men om dere ikke tilgir, skal heller ikke deres Far i himmelen tilgi deres misgjerninger. (mark.11.24)Derfor skal vi tilgi alle mennesker, fordi hevnen hører Herren til !! Og Han ser all urett som blir begått oss, Han ser all falskhet, alle onde gjerninger, all baktalelse, alt svik alt hån. Overlat hevnen til Herren og gå du videre på din vei.For falsk kjærlighet avslører seg selv og er ikke verd å bruke tid og krefter på.Men pass du på å ha ren samvittighet, for når de baktaler deg og sier all slags løgner om deg så er det du som går med seieren når du går med god samvittighetAmen~ Hilde Heimdal ~


2 kommentarer:

  1. AMEN!! Ja,vi må förlåta varandra som Han har förlåtit!!!...Man kan inte gå och bära på bitterhet,för det äter upp människan inifrån!!!Kramar från Sverige!!!

    SvarSlett
  2. Tusen tack för ditt inlägg Hilde. Jag håller med min storasyster. Att ha ett ödmjukt och ett förlåtande hjärta, och även kunna välsigna alla, i förföljelsen. Önskar dig allt gott från himle. Goe klem fra Småland !

    SvarSlett