onsdag 14. desember 2011

Gjør alt i kjærlighet !! ♥Alt dere gjør gjør det i kjærlighet !
Når man har den innstillingen og det som mål, så er man med på å gjøre verden til et bedre sted å være for mange !!

Som menneske er det mange småting i hverdagen vi kan gjøre for å gjøre dagen litt bedre for en annen. Det er så lite som skal til, og vi blir vel alle glade for noen oppmuntrende ord og bare det at noen bryr seg om en ??

Men også her strekker ikke alltid den menneskelige kjærligheten til....mange sitter i sine stuer dag ut og dag inn, gjør de samme tingene, snakker med de samme folka....har rutiner og dagene går liksom bare rundt.....Og sånn er livet , det går rundt....

Det er mye tomhet iblandt oss !! Det som blir pratet om er ting som ikke betyr noe, alt som har med denne verden å gjøre....det blir så tomt, hva hjelper det liksom å sitte 100 timer å prate om en hund, om en bil, om sex, om hvor mange øl man drakk i helga....om en hobby og interesser eller om andre !???

Derfor er det så godt når man kan bli fylt av noe fra himmelen, bli fylt av en ny glede og ny kraft, få noe NYTT på innsiden som man kan dele med andre !! Man bare kjenner det strømmer over og man får masse som man kan gi videre til andre. DET er et spennende liv, å kunne kjenne at det fylles på fra himmelen og dele ut og se mennesker bli oppmuntra. For en GLEDE !!!

Min glede i denne verden er at mennesker får oppleve sannheten og den ekte kjærligheten !! For det er så mye egoisme kjærlighet og falsk kjærlighet at en kan nesten gi opp, men det ekte vil alltid bestå og alltid holde prøve !!!

 Så bli heller fylt av Ånden enn av andre ting så får dere noe å dele med andre !! Hold dere nær til Jesus og Han er nær dere og da er livet utrolig innholdsrikt og spennende og når man setter Jesus først av alt har man mer å gi til dem man er glad i også !!! ♥ ♥ ♥

AMEN. Ha en velsigna heeerlig dag dere ♥

♥ ♥ ♥ ♥


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar