søndag 11. desember 2011

Enten er det himmel ELLER helvete !

Kom til Jesus alle dere!

Når vi ser i Guds ord så ser vi hvordan Jesus velgte ut mennesker til å bli hans disipler det var ikke de feilfrie menneskene , det var ikke de som hadde studert biblen mest som Jesus valgte ut ! Nei Jesus velgte ut de som ikke var noenting . En tyv,noen fiskere, en som lyver osv! Desverre i dag har mange ufrelste et bilde av kristne som elsker å dømme å fortelle hva de gjør feil!

Å det mange relgiøse mennesker der ute som skremmer vekk mennesker fra himmelen! Jesus sier i sitt ord å tenk på dette , det er alvorlig : Da skal de komme til meg å si Herre Herre, har vi ikke drevet ut demoner i ditt navn , helbredet de syke i ditt navn, osv. Da skal jeg si : Jeg har aldri kjent DERE , Gå bort dere som driver med urett! Dette gjelder de som har tatt i mot Jesus , men lever etter sine egne lyster !

Står også: Enten samler du med meg eller sprer. Der ser du at det finnes ingen mellom ting halveis! Enten er det himmel ELLER helvete ! Det er ikke noe mellom ting , å så er det vikti at mennesker får møte Guds kjærlighet ikke pekefinger! Er så mange i dag som er opptatt av å dømme de som ikke er troende enda ! I steden for å la Guds ånd lede dem , å la Jesus skinne igjennom deg!

Du vet mennesker som møter Jesus blir aldri den samme igjen! Det går ikke ann å motstå Jesus Kristus når du først har møtt han! selv om du lever langt unna , så er han et pust unna deg , å Elsker deg like mye å venter på at du skal komme å søke han igjen! Så deg som lever på grensesonen i kristenlivet , vend om gi over alt til Jesus å la han få hele deg ikke halve. Det du fyller deg med former deg! Så fyll deg med Jesus i en fortapt verden! 

Det er d eneste som holder!;) Gud velsigner alle som leser dette, å til deg som ikke har Jesus i hjertet det er ikke forsent ennå ! Ta ditt valg i dag. Står: Den som sønnen setter fri blir virkelig fri! å så står det: Sannheten skal sette deg fri! AMEN !

Samuel Uhrnell


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar