tirsdag 20. desember 2011

Hvordan mitt liv ble forvandlet !

Jeg heter Peter! Jeg er idag 21 år, og dette er ett vitnesbyrd om hvordan mitt liv ble forvandlet da jeg fikk møte Jesus!

Jeg ble frelst og gjorde Jesus til herre i livet mitt november 2010. Etter dette har livet mitt blitt forvandlet fullstendig!

Før Jesus bestod dagene mine av rusavhenighet og depresjoner, dårlig selvbilde og lite kjærlighet. Hadde ruset meg i 3 år frem og tilbake, men de siste mnd før jeg møtte Jesus var det på det værste, brukte amfetamin opptil flere ganger om dageb og hasj var også en stor del av hverdagen. Jeg skjønte en dag at livet mitt ikke var noe annet enn en sirkel som ikke gikk noe annen vei enn mot noe værre.
Jeg hadde virkelig en lensel etter noe nytt og en forandring i livet.

Og når jeg først forstod dette kjente jeg at Jesus begynte å kalle på meg. Kommer fra et kristen hjem og har konfirmert i en menighet hvor jeg kommer fra så jeg var trygg på denne plassen, og bestemte meg for å gi disse møtene en sjans.

Gikk på møte og kjente et nærvær og en følese som var bedre enn alt jeg hadde kjent på lenge. Det kan beskrives som kjærlighet, trygghet, glede og håp på samme tid. Jeg visste det var Jesus son hadde rørt ved mitt hjerte. Jeg ba en stille bønn og spurte Jesus om det var meningen at jeg skulle bli frelst IDag og ba om at han ville gi meg ett tegn eller en bekreftelse, og Jesus svarte jo selvklart på bønnen. så jeg fikk hva jeg ba om, en bekreftelse, en venninne lengre bak kom frem og ville ha meg med frem.

Den dagen sa jeg ja til Jesus! Halleluja, det var det beste valget jeg noen gang hadde gjort og noen gang kommer til å gjøre. Livet med Jesus har vært og er fantastisk, Jesus i min verdag er min styrke, han er min konge, min rådgiver, min redningsmann, han er den som tok mine synder og gjorde meg ren. Og han fyller hvert ett tomrom jeg måtte ha, han hjelper meg gjennom vanskelige situasjoner.

Han viser meg gang på gang at han er trofast og at hans ord er sannhet som alltid står fast og som skal være til evig tid!
Jeg har fått oppleve en hel masse den tiden jeg har vært frelst, blant annet misjonsreiser som har forvandlet mitt liv og andre menneskers liv gjennom hans storhet, kraft og kjærlighet!

Jeg vet bare en ting helt sikkert, og det er at Jesus døde for en som meg som ikke fortjente det i det hele tatt! Og han døde også for deg!! Gud er en Gud som er alt! Han elsker oss og kaller oss barn fra den dagen vi tar imot Jesus som vår herre, det er bare helt fantastisk:)

Guds fred og velsignelse være med dere :)


2 kommentarer:

  1. Så underbart härligt och trosstärkande att få läsa om gripande vittnesbörd, om vad Jesus förmår!!!Vi har en Herre som kan göra lååångt mer än vad vi kan bedja eller tänka!!! Jag vill passa på att önska en välsignat,skön GOD JUL!!!...Tack för allt gott som du delar med dig av!!!Herrens rika välsignelse!!! Kramar!!!

    SvarSlett
  2. Gud velsigne deg. Han vil beskytte deg og hjelpe. deg. Hold deg nær til Jesus <3

    SvarSlett