tirsdag 13. desember 2011

Kommer vi til helvete om vi ikke taler i tunger ?Jeg har fått det spørsmålet mange ganger og blir ofte beskyldt for å dømme !
Istedet for å ta imot Den Hellige Ånds gave er det mange som lager et stridsspørsmål av dette. Og som oftest er det en unnskyldning som går igjen : at vi kjenner en som ikke fikk tungetale og den personen var kristen, kommer den personen til helvete da ?

Først og fremst vil jeg si dette , at jeg kan ikke si hvem som kommer til helvete eller ikke, det er det KUN Gud som vet. Men jeg kan fortelle det Han har lagt på mitt hjerte som også skriften taler om, hvordan vi blir frelst og født på ny !!

Vi skal ikke bekymre oss over hva ANDRE mennesker har fått eller ikke fått. Om en døde uten at vi vet den personen fikk tungetale så har ikke vi noe med det !!! Den personen er tatt hånd om av Gud !! Hva vet vi om Gud gav tungetalen i siste sekund ?

Som Aage Samuelsen sa: Den Hellige Ånd er ingen stum Ånd !! Når du har fått tungetalen så har du fått pantet og du har bevis på at du har fått Ånden !! Og da vet du at INGEN mennesker i hele verden eller makter eller mydigheter, ånder eller engler kan komme å fortelle deg at du ikke har fått Ånden !!

Om du ikke har fått Den Hellige Ånd etter at du kom til tro, så er alle muligheter åpne og Gud VIL gi deg den !! ♥

Søk Åndens dåp idag, søk den av hele ditt hjerte, for du trenger den som et redskap på din vandring som kristen for å seiere over onde makter på din vei ! ♥

Hvem har sakt at du ikke kan få den ? Det er kun en som ikke vil du skal ha kraften, og det er satan.....Så hva er til hinder for at du skal få den ?

Jesus er den samme, kraften er den samme og Jesus gav oss Den Hellige Ånd til VÅR hjelp :) ♥

Amen2 kommentarer:

 1. Väldigt bra inlägg!!!...Jag säger AMEN till det!!!..."Utan vatten och Ande,får vi icke se Guds rike,står det"...Kramar från Sverige!!!

  SvarSlett
 2. Det beste er å overlate et slikt alvorlig spørsmål til bibellærer Derek Prince.

  http://www.youtube.com/watch?v=9ekfKOIVkSA

  Han gir deg et ordentlig bibelsk svar om frelsen og åndsdåpen.

  Og han er annerkjent av de fleste innen pinsebevegelsen.

  SvarSlett