onsdag 14. desember 2011

Ekte Kjærlighet ? ♥


Hva er egentlig ekte kjærlighet ?

Alle mennesker snakker om å finne kjærligheten, å finne den man vil leve sammen med. En ting jeg har tenkt på mye i det siste, er at alle snakker om kjærligheten, men veldig veldig ofte er denne kjærligheten de fleste snakker om egoistisk !!

Hvordan kan jeg si det ?

Jo,for vi mennesker har så lett for å søke etter kjærligheten for å tilfredsstille våre egne behov !! Jeg trenger en som kan gi MEG kjærlighet, JEG trenger en som kan kose med MEG, som kan holde rundt MEG som kan stå ved MIN side, JEG trenger en som kan elske MEG.

Det er våre egne behov som så ofte kommer først. Istedet for å tenke at JEG vil elske en annen, JEG vil gi av min kjærlighet, JEG vil stå ved min manns/kones side i onde og i gode dager. JEG vil gjøre det JEG kan for at den andre skal ha det godt.

ALLE lengter etter kjærlighet, men er alle villige til å gi kjærlighet ? For å gi kjærlighet må begge to i et forhold gi av seg selv og man kan aldri kreve kjærlighet av den andre. Jeg vet det ikke er lett, nei det kan være så vanskelig når man er så forelsket og elsker en annen så utrolig høyt.

Hva er kjærlighet da ???? Bibelen snakker mye om kjærlighet, og DEN kjærligheten den elsker IKKE seg selv først og fremst !!!

Og DEN kjærligheten er ikke hissig !! Man kan aldri vinne kjærlighet hos en annen ved å være hissig. Hissighet vil alltid støte fra istedet for å trekke inntil. !!!

Jeg tror hissighet er et av de største problem i mange forhold. For kan man være rolig og snakke på en rolig måte så blir ALT så mye lettere.

Kjærligheten er TÅLMODIG, den misunner ikke !! Noen menensker ser på kjærlighet som kun å kose med noen, ha sex og nærhet og ha det gøy sammen. Så er det liksom ikke noe mer. Men den ekte kjærligheten er sååå mye mer sååå mye dypere.

Kjærligheten er ikke oppfarende, den søker ikke sitt eget !! Den skryter ikke !!

Altså kjærlighet er å ville den andre det aller aller beste og når den andre ikke har det godt så gjør kjærligheten det den andre ønsker for å få det godt. Man søker ikke sitt eget når man ser den andre lider, det er ikke kjærlighet. Om den andre lider så trøster man. Om man blir sinna av å se andre lide så er det noe stein galt !!!

Hvordan får man så denne kjærligheten i sitt liv ?

JO, kun ved å vandre i den Hellige Ånd, for kjærligheten er nemmelig frukten av å vandre i Ånden ♥

Alt som ikke er av kjærlighet er av kjøttet. Vandre i Ånden så døder du kjødets gjerninger, eneste vei å gå for å få de gode fruktene i ditt liv ♥

Derfor er det forskjell på menenskelig kjærlighet og kjærligheten fra himmelen :)

AMEN !! ♥
2 kommentarer:

  1. Det var fint skrivet,,,Störst av allt är KÄRLEKEN!!!...Jag träffade min man när jag var 14 år och vi gifte oss när vi kommit till tro på Jesus 1983,,,att vi dessutom är ett i Anden,gör nog att man upplever den högsta lyckan på jorden,människor emellan...Kramar!!!

    SvarSlett
  2. Denna trenger jeg, skikkelig bra skrevet Hilde!! Denne type kjærlighet er det aller viktigste å leve etter i alle relasjoner mener jeg. Men jeg er ikke bedre enn at påminnelsene må komme ofte, og jeg må hver dag ta opp det beinharde arbeidet det er å virkelig elske andre på den himmelske måten.
    Takk Hilde for påminnelsen:)

    SvarSlett